Winnaars enquête Wijkse Werkplaats 2015 bekend

08-07-2015 17:55 08-07-2015 17:55

In april heeft  PeopleGraphics namens de gemeente onder Wijkse bedrijven en organisaties een enquête uitgezet.
Als blijk van waardering maakten deelnemers kans op het winnen van 2 vrijkaartjes voor een mooie tocht met de Krommerijnder op de Kromme Rijn. Inmiddels zijn de winnaars bekend. De onderstaande bedrijven zijn in de prijzen gevallen en hebben de prijs in ontvangst genomen.

Bakkerij Lakerveld, Agruniekrijnvallei, Go-autoparts, Goodwill Stukadoors, Quarijn, Jacomij, Hairstyling Monique, Langkamp Technology, De Hoeken en basisschool De Windroos.                          .

Informeren en activeren

De belangrijkste reden voor het uitzetten van deze enquête is de Participatiewet die sinds 1 januari van kracht is. Dit met het doel werkgevers en ondernemers mee te nemen in het laatste nieuws over deze wet en wat dit voor hen betekent. Hoe meer werkgevers en ondernemers worden geïnformeerd over de Participatiewet, des te meer aandacht ontstaat er in de gemeente Wijk bij Duurstede voor dit maatschappelijk zeer belangrijke onderwerp. Op deze manier kunnen er meer (MVO-)acties ontstaan voor de mensen waar het om draait: mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of met een arbeidsbeperking. De resultaten van het onderzoek worden binnenkort op de website geplaatst.

 Frannk Lakerveld, Bakkerij Lakerveld        Go-autoparts, Dhr. de Gier  

  Bakkerij Lakerveld, Dhr. Lakerveld                                    Go-autoparts, Dhr. de Gier

 

« Terug