Introductie website Wijkse Werkplaats

dinsdag 17 december 2013 09:00

Ook www.wijksewerkplaats.nl brengt vraag en aanbod dichter bij elkaar! Daar krijgen niet alleen werkgevers, maar ook andere organisaties en geïnteresseerden antwoord op hun vragen over en aan de Wijkse Werkplaats. Ook al het nieuws en geplande activiteiten zijn vanaf nu te vinden op www.wijksewerkplaats.nl.

Via de Wijkse Werkplaats kunnen mensen ondersteuning krijgen die ze nodig hebben om hun plek te vinden op de arbeidsmarkt. Bijvoorbeeld omdat ze al langer werkloos zijn. Of omdat ze aangepast werk zoeken. Om de arbeidsmartk voor deze mensen bereikbaarder te maken zijn werkgevers en ondersteunende organisaties gaan samenwerken in de Wijkse Werkplaats.

In 2013 kreeg de Wijkse Werkplaats vorm: de samenwerking werd formeel, er kwam een logo, een accountmanager en zelfs een 0-meting. Bovendien kwamen de eerste ‘matches’ tot stand. Niet alleen de speeddate bracht werkgevers en werkzoekenden bij elkaar, maar ook de inspanningen van de verschillende samenwerkende organisaties en natuurlijk de bedrijfsbezoeken van de accountmanager.

Werkgevers zijn actief betrokken bij de Wijkse Werkplaats. Zij werden in 2013 al uitgenodigd om deel te nemen aan de 0-meting en de speeddate-bijeenkomst en kregen informatie via een flyer en enkele nieuwsbrieven. We sluiten het jaar af met een nieuw middel om elkaar te ontmoeten: de digitale Wijkse Werkplaats!

Daar krijgen niet alleen werkgevers, maar ook andere organisaties en geïnteresseerden antwoord op hun vragen over en aan de Wijkse Werkplaats. Ook al het nieuws en geplande activiteiten zijn vanaf nu te vinden op www.wijksewerkplaats.nl.

Wil je weten wat er in de Wijkse Werkplaats gebeurt? Meld je dan (via de website) aan voor het Werkplaatsnieuws. Dan krijg je vier keer per jaar een overzicht van de nieuwste ontwikkelingen en resultaten van de Wijkse Werkplaats.

Ook www.wijksewerkplaats.nl brengt vraag en aanbod dichter bij elkaar!

« Terug