Speeddate groot succes!

Speeddate.JPGdinsdag 05 maart 2013 13:25

Op 4 maart 2013 organiseerden de OndernemersKring Wijk bij Duurstede, de Ondernemersvereniging Cothen en de gemeente Wijk bij Duurstede een speeddatebijeenkomst als officiële aftrap van de Wijkse Werkplaats. Tijdens de bijeenkomst zijn de eerste resultaten van de gehouden enquête onder ondernemers gepresenteerd. Het logo van de Wijkse Werkplaats is onthuld.

Tevens startte het Loket Wijkse Werkplaats: de plaats waar de match wordt gemaakt tussen de vraag van de ondernemer en het aanbod van de werkzoekende. Ondernemers kunnen hier terecht voor informatie en advies. Het telefoonnummer van het Loket Wijkse Werkplaats is (0343) 572 674.

Tot slot werd een filmpje vertoond van medewerkers van Biga die in het gemeentehuis werken. Als sprekers waren aanwezig Etske Muis (voorzitter OKW), burgemeester Tjapko Poppens die samen met Ruud Muis het logo onthulde en wethouder Jan Burger.

Enkele tientallen ondernemers en 12 bijzondere mensen, die hulp nodig hebben bij het vinden van werk dat bij hen past, gingen gedurende een uur geanimeerd met elkaar in gesprek.

« Terug